Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
courier - 24-11-2010 13:54:05
Geldzaken & Recht

Omzetten van hypotheek

Robert11:
ik vind een taxatierapport wel nuttig; hiermede kan worden aangetoond dat de executiewaarde na alle verbouwingen/verbeteringen is gestegen en wellicht hoog genoeg is dat een orv vanuit de optiek van de bank niet (langer) meer nodig is. in die zin snijdt het betoog van linette zeker hout.
je neef heeft geen zorgplicht voor directe nabestaanden, dus regel dan met argenta dat die woekerpolis premievrij wordt gemaakt en de orv wordt beƫindigd. dan loop je met die polis alleen nog beursrisico's, welnu hij is nog jong en kan bij leven en welzijn de zaak verder rustig aanzien.
hou er wel rekening mee dat de bank voor de interne omzetting van de hypotheeklening een bedrag aan administratiekosten in rekening brengt.