Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ep
epy - 14-12-2010 17:05:50
Computers & Telefonie

Adsl!totaal, ben ik bedrogen?

[quote=pino123 schreef op dinsdag 14 dec 2010, 14:44]er wordt aangegeven dat er een snelheid is tot 20mb. nergens staat een gegarandeerde snelheid van 20 mb.

en daar zit de 'instinker' van het geheel.

ik had helemaal geen snelheid van 20 mbps verwacht, maar gezien mijn ervaringen met mijn verbindingen( zefs met bbnet jaren terug) dacht ik dat ik minstens op 10 mbps kon rekenen. ben daarover misschien niet duidelijk geweest in mijn vraag. in het aanbod worden alleen de beperkingen aangegeven die ik bescheven heb. maar dat zijn variabele beperkingen. dat de verbinding via een centrale gaat die altijd onder 8mdps blijft is vaststaand. dan weet adsl!totaal dat 20 mbps of zelfs de helft daarvan nooit haalbaar zal zijn