Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robreinieren - 16-12-2010 21:09:04
Geldzaken & Recht

Terugbetalen huurtoelslag

Het nichtje hoeft niets terug te betalen. zij heeft apart huurtoeslag aangevraagd nadat mijn vriendin verhuisde. zij heeft nu gewoon recht op huurtoeslag.
maar het is toch raar dat mijn vriendin nu 1000 euro op moet hoesten uit de periode dat de inkomens tezamen ver onder de 29000 lag, alleen omdat haar nichtje later dat jaar is gaan werken. en ze wonen niet eens meer samen. en hoezo is het lastig om bij te houden voor de bd? er staat toch een ingangsdatum op het formulier waarop je de wijziging doorgeeft.. overal staat geschreven: geef wijzigingen direct door, anders loop je het risico dat je moet terugbetalen. dit hebben ze keurig gedaan, maar toch moeten ze alles terugbetalen.