Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

karelstromph
karelstromph - 17-12-2010 16:49:47
Geldzaken & Recht

Hypotheek

Ik begrijp het directe probleem ook niet. zo te lezen heeft westhoekje spaargelden om nog een tijdje door te gaan met de gewone verplichtingen. met de gebruikelijke aflossing i.p.v. vervroegde aflossing. het geld dat ze/hij heeft kqn ze/hij beter vooralsnog koesteren i.p.v. aan vervroegde aflossing te verliezen.

hopelijk vindt zij/hij een baan nog vóórdat de problemen echt nijpend worden. voer dit (soortig) gesprek niet met de bank (nog) maar met de uwv en de sociale dienst.

wat zijn je vooruitzichten op een nieuwe baan? ben je in staat om met begeleiding van uwv een eigen bedrijf te beginnen?

als de ramp echt onvermijdelijk is laat de bank dan maar het zwaartste eind tillen, immers zij hebben ook een risico genomen, en laat ze juist meer dragen dan via een vervroegde aflossing, minder,

groet, karel