Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 19-12-2010 02:23:55
Geldzaken & Recht

Hoe het huurhuis opleveren?

Een huurwoning opleveren betekend eigenlijk dat je de woning moet herstellen in de oorspronkelijke staat en dat alle aangebrachte wijzigingen gedaan door de huurder hersteld moeten worden. echter dat is zo vaag en afhankelijk van de welwillendheid van de inspecteurs van de verhuurder . eigenlijk is het zo dat je bij het inleveren van sleutels je als huurder de plicht hebt deze leeg/schoon achterlaat en hersteld wat je als huurder heb veranderd aan de casco van de woning. en dat kan zijn behang verwijderen,maar niet stopcontacten van 40 jaar oud dat is het gebouw dus verhuurder

en je hebt met de verhuurder te doen en niet met makelaars.zelfs als de verhuurder al verkocht heeft.

eigenlijk is het wel bizar. verlaat je een huurwoning en smeer je de geboorde gaten dicht met het goedkoopste vulmiddel is het goed. terwijl je die gaten hebt moeten boren in keihard beton met een speciaal gehuurde betonboor. net als alle huurders ervoor en erna.