Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

j.a.de witte
j.a.de witte - 19-12-2010 02:46:13
Geldzaken & Recht

Hypotheek

Als reactie nog het volgende;

toen ik op mijn werk werd geconfronteerd met giftige dampen op mijn afdeling ,had dit tot gevolg dat mijn collega in het graf verdween en ik zelf bij de das eea. had aangekaart,alleen heeft de das dit verziekt wat mij € 300000,-- kostte,de rechter kraaide":"hyaat arbowet"en dat was dat.(vaarwel 30 dienst jaren)

erna heeft de das ook het "straf pensioen"aan gepakt en ook verziekt !
officieel mag het niet maar:....vecht maar eens tegen een zeer grote multinational !

na later ook nog bij de srk die er ook een potje van maakte ik dus nooit meer een rechtbijstands verzekering moet/wil hebben ,overigens bleek dat al eerder na een uizending van kassa omtrent diverse zg. "recht bijstands " verzekeringen dat die "geen zuivere koffie verzekeringen" zijn !

overigens heeft mijn vorige werkgever geen enkel probleem daarmee omdat ze het "vaste" personeel eruit hebben geschoffelt(mensen zijn bedrijfstechnisch afschrijfbaar) en nu "uitzend krachten " hebben , die als ze ziek worden er gewoon weer een ander wordt gebeld !

in feite produceert de multinational continu en zelfs "bij de wet toegestaan,jeugdige wao-ers en doden" ! !

ik heb dat al aangekaart bij diverse politieke partijen maar die zijn doof voor dit soort zaken.

gelukkig is mijn bank mij ook geweldig tegemoet gekomen mbt. mijn hypotheek !

al met al zit ik nu met een "straf pensioen" waardoor ik problemen heb om mijn tandarts te kunnen betalen.(die op zich mij gelukkig tegemoet komt !)

een waarchuwing van mij dan ook aan allen: "kijk verschrikkelijk goed waar je tewerk wordt gestelt,want je leven hangt ervan af ! !

en recht hebben is heel wat anders dan recht krijgen !