Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 21-12-2010 08:32:19
Geldzaken & Recht

Hypotheek

Westhoekje,
weet je wat ook heel goed werkt: met je uitkering naar bijvoorbeeld polen of thailand verhuizen. menig nederlander heeft dat al gedaan en kan daar leven als god in frankrijk. en weet je wie zijn uitkering dan betaald: de belastingbetalers.

je moet namelijk ook niet alles geloven wat er in de telegraaf vermeld staat. ik sta ook niet te juichen als ik zoiets lees (het kan in mijn ogen ook wel iets soberder), maar ik wil wel graag de achtergronden daarvan weten. je aanname dat de woning uitgeleefd is, laat ik voor jouw rekening.

daarnaast zou het je ook sieren als je je er van bewust zou zijn dat de antillen deel uitmaken van ons koninkrijk (oftewel: gewoon een ouderwetse kolonie van ons is).

met name je laatste reacties verraden nog heel veel woede vanwege je ontslag. die is verklaarbaar, maar moet je wel kanaliseren en kwijt raken. doe je dat niet, dan zul je die woede ook uitstralen en kom je nergens aan de bank behalve als beveiliger of fractielid bij geert w.