Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

as
ashley2 - 23-12-2010 06:54:33
Geldzaken & Recht

Hoe het huurhuis opleveren?

Hallo elenay,

wij hebben helaas het huurcontract niet gevonden mijn schoonvader is 90 jaar geworden en had er zogezegd een rommeltje van gemaakt. en na 40 jaar kan ik me dat ook wel voorstellen. en bij de andere buren informeren heeft helaas geen zin, want dat zijn ook huurders. de woningen worden nu verkocht en moeten verkoopklaar worden gemaakt.

gr. ashle=elenay schreef op woensdag 22 dec 2010, 22:51: in het huurcontract staat hoe de woning moet worden opgeleverd.
met of zonder behang.
gaten dichtmaken is altijd zo.
ook schoon opleveren hoort erbij.

maar andere zaken vervangen die allang zijn afgeschreven dat klopt niet.

wij moeten hier bijvoorbeeld ook tegels vervangen als er een gat in is geboord, want dichtsmeren vinden ze niet afdoende.

u kunt misschien eens aanbellen bij een andere huurder, die er nog niet zolang woont en vragen hoe zij hun woning hebben geaccepteerd. dan geeft u dat ook weer meer inzicht.