Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pb
pbarendse - 24-12-2010 10:43:49
Computers & Telefonie

Virtuele printer die dos herkent

Het delen van de printer gebeurt door rechts te klikken op de printer in windows, en dan delen te kiezen. de printer wordt dan geschikt voor gebruik in het netwerk. als u vervolgens in een dos-box de regel intikt die gsm gegeven heeft, hoeft u dat maar 1x te doen en blijft de verbinding actief, ook na een restart. dit heeft overigens geen enkel gevolg voor de printer in windows, deze wordt niet ineens onbruikbaar.

mocht het nog niet lukken, probeer dan eens wat informatie in te winnen op een computerclub bij u in de buurt. ik weet dat de hcc regelmatig inloopdagen organiseert waar mensen zo binnen kunnen lopen met vragen. kijk eens bij hun op de site of er bij u in de buurt zoiets is, dan kan men het u laten zien. dat is vaak een stuk duidelijker dan via tekst ;)