Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-12-2010 02:20:42
Huishouden & Energie

Administratiekosten eneco?

Natuurlijk heb je recht van spreken en zijn deze kosten onzin. echter je gelijk halen is heel erg lastig. zal het proberen te schetsen wat er gaat gebeuren als je je poot stijf houdt en deze kosten terecht niet betaald. eneco zal blijven vorderen en lukt dat niet de incasso uithanden geven aan een incassobureau. stel eneco was een telefoon of kabellaar werd je direct afgesloten en moet je eerst betalen alvorens je uberhaupt kunt gaan praten .gelukkig mag een energieleverancier je niet zomaar afsluiten . echter je moet wel direct actie ondernemen. klagen bij overheidsinstanties en toezichthouders helpen niet want daar heb je de tijd niet voor. je moet rechtshulp inschakelen en als deze een officiele brief uit laten gaan zal ook eneco of schikken of kwijtschelden en altijd incluis je gemaakte kosten.

en dat is triest want 99 van de 100 consumenten nemen die moeite niet en betalen maar. en dat weten deze bedrijven natuurlijk ook. dus nemen ze dat 1ne verlies en pushen door immers dat brengt geld .zelfs als je ze iets wenst te vragen moet je betalen.

stel je gaat boodschappen doen en de supermarkt rekent 40 cent per minuut. en als je met een volle wagen voor de kassa staat en niet voor deze onzin wenst te betalen moet je de winkelwagen inleveren en krijg je een winkelverbod.dan maar naar een andere winkel. en oops daar is het netzo.bij de 3e winkel kom ik niet eens meer binnen zo snel gaat mijn wangedrag rond. gelukkig kan ik nog wel melk kopen net over de grens want daar worden we niet uitgemolken.