Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-10-2012 14:39:28
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

pas op!

bij controle van het handelsregister (kvk nr. 34347937) is mij gebleken dat het om een v.o.f. gaat, waarbij één van de twee oprichters op de dag van oprichting tevens uit functie is getreden. (sabine petra) dat vind ik altijd een veeg teken.

bovendien is de andere vennoot (john puts) 22 jaar. nu zijn er gelukkig veel jonge mensen die voor het ondernemerschap kiezen, maar het is niet direct een leeftijd die ik associeer met een diepgravende kennis van uitkeringen en subsidies. zeer grote handigheid met computer en internet heeft men op deze leeftijd wel...

op internet geen referenties gevonden van deze vennoten...

interessant is de reactie op dit forum van de heer/mevrouw j. de koning van het voorlichtingscentrum voor overheidsbijdragen. dit is niet één van de vennoten en uit het handelsregister blijkt dat er geen andere personen buiten de vennoten werkzaam zijn binnen de v.o.f. dus wie is j. de koning?

iedereen die gebruik maakt of wenst te maken van de door dit bedrijf aangeboden producten moet voor zich zelf een afweging maken, maar pas alstublieft op. dit bedrijf richt zich op een kwetsbare groep, waarvan wellicht misbruik kan worden gemaakt.

besef uzelf ook hoeveel privé-informatie u prijsgeeft. als u gebruik maakt van de korting omdat u een uitkering heeft, dan heeft dit bedrijf uw naam, adres, banknummer en weten zij dat u een uitkering heeft en/of in een kwetsbare positie verkeerd.

u moet weten dat er letterlijk in dit soort informatie wordt gehandeld met bedrijven en lieden van het sinistere soort.

pas op!