Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-01-2011 22:49:33
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

Geachte steffi9,

mooi verzonnen, maar gekunsteld verhaal. u zult met iets beters moeten komen.

u bent gelijk de heer de koning ook vrijwilliger bij dit bedrijf? een bedrijf met een postadres in den haag, een antwoordnummer in amsterdam, met als vestigingsadres het woonhuis van de ouders van de heer puts?

u stelt dat de heer puts 5e jaars economie-student is aan de vu-amsterdam? toch wel bijzonder dat iemand die nog niet afgestudeerd is bij de ondertekening van de brief van het centrum van overheidsbijdragen de titel van doctorandus voert, waar hij dus niet de wettelijke bevoegdheid voor heeft.

u weet dat dit ingevolge art. 435-iii wetboek van strafrecht een strafbaar feit is en dat er nu een gerede kans bestaat dat op korte termijn aangifte bij de politie zal volgen?