Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2011 11:51:09
Geldzaken & Recht

Ingegaan op ovk nationale fotostudio benelux

Miss-fairy-tale schreef op donderdag 30 dec 2010, 22:53: heey,
ik ben een tijdje geleden ook gebelt door dit bedrijf en heb een brief gehad met afspraak verzetten omdat ik niet kon de 29ste nu heb ik hem ergens in maart 2011. maar ik lees dat het niet te vertrouwen is en me moeder die zegt dat ook. nu zit ik met het probleem da tik 125 euro en 25 euro verzet kosten moet betalen na dei fotoshoot. maar ik kan de afspraak niet meer verzetten. ik heb met een ene richard gepraat aan de telefoon de eertse keer. de man die me van de week had gebelt weet ik zijn naam niet van. ik vraag me af wat ik nu kan doen want ik zit nu hieraan vast.
me moeder denkt dat het incassobedrijf een eigen incassobureau van hunzelf is, is dit mogelijk?

xox



ik heb dat ook gehad ze maar mene advocaat heeft daar reactie op gedaan en na ne tijd niks meer gehoord want van di je deurwaarder hadde ze er ok iet bijgestoke en toen hebk mene advocaat gewaarschuwd en di je heeft iet gedaan en heb nu niks meer gehoord en bij mij was de rekening al opgelopen tot in de 200 en heb niks betaald en ze laten me grust xxx