Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2011 13:53:54
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

Als vennoot van het voorlichtingscentrum overheidsbijdragen reageer ik namens het bedrijf met dit schrijven op bovenstaande berichten, in de hoop u en anderen te informeren over eventuele onduidelijkheden, en om eventuele misverstanden te voorkomen.

allereerst willen wij benadrukken dat alle adres- en persoonsgegevens die wij van mensen ontvangen, immer vertrouwelijk en conform de wet bescherming persoonsgegevens worden behandeld. het adres wordt enkel gebruikt om te kunnen voldoen aan het verzoek om toezending van de map, wanneer deze wordt besteld. contactgegevens zoals telefoonnummers en emailadressen worden enkel gebruikt om in contact te treden met klanten als er bijvoorbeeld gegevens missen waardoor wij de bestelling niet direct in orde kunnen maken. dit hebben wij ook opgenomen in ons privacy statement, dat te vinden is op de bestelpagina van onze website.

daarnaast wordt een door ons ontvangen uitkeringsbewijs enkel gebruikt om te verifiëren of iemand in aanmerking komt voor onze kortingsregeling of niet. wij hebben absoluut geen verdere doeleinden hiermee. klanten mogen dan ook alle informatie m.u.v. het adres op het uitkeringsbewijs zwart maken, aangezien enkel het adres van de klant op een brief van een uitkeringsinstantie voor ons voldoende informatie is om te zien of de klant een uitkering geniet.

de brief die wij versturen is bedoeld om mensen te informeren over onze diensten. de adressen waarnaar wij de brief hebben verstuurd zijn willekeurig geselecteerd uit een bestand van cendris, dochteronderneming van tnt post. er heeft dus geen voorselectie o.i.d. plaatsgevonden op basis van bepaalde criteria. ieder die ons benadert met de vraag waar de adressen vandaan komen, krijgt dit dan ook meteen te horen, tezamen met de contactgegevens van cendris, waar het adres indien gewenst kan worden gewijzigd of geschrapt.

de brief is ondertekend door drs. k. puts en niet door j. puts. deze titel wordt geheel bevoegd gevoerd, daar mevrouw k. puts al sedert lange tijd afgestudeerd is aan een wetenschappelijke instelling. daar wij een kleine onderneming zijn en ons budget niet zo hoog ligt, gebruiken wij veelvuldig de hulp en het advies van naasten, in dit geval familie.

mevrouw k. puts is werkzaam als huisarts in amsterdam, en ontvangt al jaren veel vragen van patiënten over wat er voor mogelijkheden bestaan m.b.t. extra bijragen om bijvoorbeeld hoge zorgkosten beter te kunnen dekken. dit is een van de hoofdredenen waardoor wij merkten dat er veel onwetendheid bij mensen bestaat op het gebied van overheidsbijdragen, en op het idee kwamen om een informatiemap samen te stellen waarin alle overheidsbijdragen zijn gebundeld. (het centraal cultureel planbureau berekende dat jaarlijks ongeveer 1 miljard euro niet terecht komt bij mensen die daar recht op hebben. onderzoeken van kassa, netmarketing en de universiteit van twente tonen aan dat inadequate overheidsvoorlichting hiervan de oorzaak is.)

ons vestigingsadres staat vermeld op onze website en is parkstraat 83 in het reguscentrum te den haag. ons antwoordnummer is in amsterdam omdat het verzenden van het leesmateriaal vanuit amsterdam plaats vindt. vroeger was er namelijk ook nog een vestiging in amsterdam.

om eventuele onduidelijkheid over hoe het kan dat een van de twee oprichters van het voorlichtingscentrum overheidsbijdragen op de dag van oprichting uit functie is getreden te voorkomen: het voorlichtingscentrum overheidsbijdragen was initiëel een eenmanszaak, geleidt door mevrouw stephan. op de dag dat de eenmanszaak werd omgezet in een v.o.f. is mevrouw stephan inderdaad uit functie getreden, en tevens direct vennoot geworden van de huidige bedrijfsvorm.

indien bepaalde zaken nog onduidelijk zijn, kan men ons bereiken op werkdagen op 070 - 353 81 66. voor de spreekuurtijden verwijzen wij u door naar onze website. wij zullen alle medewerking bieden om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.


met vriendelijke groet,


j. puts
voorlichtingscentrum overheidsbijdragen