Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-01-2011 18:21:55
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?


nog zoiets dat ik gevonden heb achteraf dit zegt genoeg.

ervaringen
waarschuwing: je-ca inkoop,van maasdijkweg 20 te rotterdam is hetzelfde bedrijf als jet cars bv,geijssendorfferweg 11 te rotterdam!!
mijn oude auto via een autosite per opbod verkocht (1000 euro) aan je-ca inkoop in rotterdam. op maandagochtend er naartoe maar werd naar de 'hoofdingang' op de geijssendorfferweg 11 gestuurd. daar aangekomen zag ik dat het jet cars was (waar ik heel veel slechts over gehoord had) en had zoiets van:oh o. ondanks dat er maar 1 klant voor mij was, toch 50 minuten staan wachten.toen gevraagd of het nog lang ging duren. na 10 minuten eindelijk aktie! iemand van jet cars ging een proefritje van 5 minuten maken. na een half uur kreeg ik te horen wat er allemaal mis was met de auto en dat ze echt niet meer dan 700 euro wilde geven met het argument dat ik van ver kwam en dat het dus een reeel bod was. ja, ik kwam van ver, dat weten ze en ze laten je daarom lang wachten zodat je ongeduldig wordt en des te sneller toehapt!
gelijk had ik door dat dit een rot verkooptruukje was maar stond toch met een mond vol tanden. ondanks de leeftijd was de auto in redelijke staat en zo heb ik hem ook aangeboden. naar wat tegenargumenten en onderhandelen toch 800 euro voor gekregen. dat is dan een bedragje van 200 euro verschil maar wel 20% verschil!
heb het dus gedaan omdat ik van de auro afwilde maar je komt van een koude kermis thuis. eenmaal thuis gekomen heb ik toch stiekem gehoopt dat de airco alsnog ontploft is, de carterpan openscheurd is, de muizen alle bedrading door geknaagd hebben en de aandrijfassen afgebroken zijn. tja, je bent toch mens!

het enige pluspuntje van jet cars is: gratis koffie en wc-bezoek. neem dus de hele familie mee. maar onthoud dat je-ca inkoop hetzelfde is als jet cars bv en ga er dus niet mee in zee.