Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 14-01-2011 14:35:32
Elektronica & TV

Wie helpt mij een mp3 speler te kiezen?

Andermaal bedankt voor de reakties. inmiddels heb ik in een biebboekje gelezen dat bij klassieke muziek op een mp3 speler de hoogte van de toegepaste bitrate (wat dat ook mag zijn) erg zwaar weegt en dat zelfs de hoogste bitrate voor menigeen onvoldoende is. bij pop-muziek zou dit nauwelijks het geval zijn. ik ga mij niet wagen aan een peperdure oplossing, die me wellicht toch niet bevalt; ik zal tijdens een lange treinreis of op vakantie genoegen nemen met pop op m'n oren. blijft de vraag: "wie helpt mij een mp3 speler te zoeken", want op dit gebied ben ik een pure maagd. ik zal de vraag nogmaals stellen op v&b, nu met de nadruk op het feit dat ik geen enkele ervaring heb (met mp3 spelers.....).

mahadma, zijn er echt winkels waar men "oortjes" uit mag proberen? weet u toevallig een landelijke keten die deze service biedt? hij lijkt me nogal onhygiënisch, maar wellicht heeft men hierop iets gevonden.

vriendelijke groet.