Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 14-01-2011 22:02:08
Elektronica & TV

Wie adviseert deze leek over aankoop mp3 speler?

[quote=boppe1943 schreef op vrijdag 14 jan 2011, 14:55]eergisteren stelde ik op dit forum de vraag wie me kon adviseren m.b.t. de aankoop van een mp3 speler, die gebruikt zou worden om klassieke muziek te beluisteren. aan de hand van antwoorden en de waarschuwing hiervoor in een biebboekje weet ik nu dat de weergave van klassieke muziek op een mp3 speler niet zo goed, zo niet "bagger" is, zoals iemand op dit forum antwoordde.
dit betekent dat ik tijdens de vakantie en op een lange treinreis dan maar naar pop ga luisteren. nou ben ik een volslagen leek op het gebied van mp3 spelers en ik zie op internet bij beoordelingen ervan dat er apparaten zonder gebruiksaanwijzing worden geleverd, omdat het gebruik zo makkelijk is en omdat ervan wordt uitgegaan dat kopers al ervaring hebben met zo'n ding. daarom mijn vraag: welke mp3 speler met fm radio adviseert u mij? ik hecht grote waarde aan een zeer goede geluidsweergave (misschien nog een advies m.b.t. "oortjes"?), mijn budget is ca. € 100,-alvast bedankt voor eventuele reakties..