Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 15-01-2011 22:44:18
Elektronica & TV

Wie adviseert deze leek over aankoop mp3 speler?

[quote=boppe1943 schreef op vrijdag 14 jan 2011, 23:23]czar, ik stel de moeite die u doet erg op prijs, maar ik begrijp niet waarom het zo moeilijk is om mij in te schatten. kijk nog even mee:


nou, zoals gezegd, was dat meer omdat je van klassieke muziek houdt en dan is het gewoon lastig inschatten. je wilt niet weten hoeveel audiofielen op internet aanwezig zijn, van zelfbouwers tot importeurs uit china, tot mensen die gewoon enorm veel geld uitgeven aan hun installatie thuis. dit is echt een mega-onderwerp op het web.

zoals u het nu stelt: kijk eens naar de sandisk sansa clip. die zijn super-klein, ook met fm-radio en kwa kwaliteit zeer redelijk. sterker nog, ik heb er zelf ook eentje gekocht, vooral omdat ik al die andere poespas niet nodig had, maar wel een super-klein ding wilde hebben. ze zijn erg klein. nadelen: je kunt er geen geheugen-kaartjes insteken en je kunt er ook niets op aansluiten (behalve je pc om er wat op te zetten). bij een sandisk-sansa moet je dus bedenken hoeveel intern geheugen je nodig hebt. voordelen: ze zijn redelijk goed en ze zijn erg klein en erg licht. een luciferdoosje is ongeveer het formaat, maar dan wel veel dunner en lichter. een andere hoofdtelefoon is zeker aan te raden.