Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-01-2011 17:31:17
Computers & Telefonie

Klacht betaling vodafone

4 augustus 2010 verhuist netjes doorgegeven aan vodafone via hun website op mijn eigen login pagina, krijg geen rekeningen meer, eind september 2010 nummer afgesloten waar ik notabene mee werk,20 oktober 2010 maar weer een mail gestuurd waarom ik geen rekeningen meer krijg, 24 oktober 2010 van jose prins van vodafone een mail gekregen waarin zij erkent dat de adreswijziging idd niet was verwerkt met welgemeende excuses van vodafone( staat zwart op wit), nu denk je dat ik weer rekeningen krijg, in november 2010 geen rekening, in december 2010 geen rekening,29 december 2010 mijn eerste rekening helaas nu van intrum justitia dat mijn contract is opgeheven en of ik per direct € 1082 ,- moet overmaken,ik gebeld naar intrum justitia krijg ik me daar toch een grote mond van de heren, door de nalatigheid van het telecom bedrijf vodafone wacht ik nu op de dagvaarding dat mij in februari 2011 zal bereiken.
ik zal vodafone aanklagen in februari voor inkomsten bederf van € 1000,- per maand vanaf het moment dat mijn nummer is afgesloten totaal € 3500,-

wil je geen problemen !!!! neem never nooit een contract bij vodafone je wordt genaaid waar je bij staat.ondanks dat je op je eigen verzoek vraagt om een rekening, mag je toch naar de rechter.we zullen zien of ik word veroordeeld of vodafone voor hun nalatigheid.