Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 25-01-2011 09:34:36
Geldzaken & Recht

Hoe het huurhuis opleveren?

Beetje mosterd na de maaltijd (zie vandaag dit topic pas), maar ik zie dat er vragen zijn over de erfenis. door de huur op te zeggen heb je de nalatenschap feitelijk al zuiver aanvaardt. daar kun je dus al niet meer onderuit. nu is het gelukkig goed afgelopen met de makelaar, maar toch.

van de notaris krijg je zeker geen automatisch bericht. je zult zelf contact moeten opnemen met een notaris als je een verklaring van erfrecht nodig hebt. die kan door een bank gevraagd worden om een geblokkeerde rekening vrij te geven. de notaris krijgt namelijk niet automatisch bericht dat iemand overleden is. ook kan hij niet de nabestaanden van iedereen waarvan hij gelezen dat die persoon overleden is en hij een testament van in de kluis heeft aanschrijven. het kan namelijk zijn dat er naderhand nog een testament bij een andere notaris is opgesteld.