Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 26-01-2011 08:57:28
Geldzaken & Recht

Hypotheekproduct meenemen

Marmagic,
nu ga je helemaal in raadsels spreken. laten we eerst een paar vragen uit de weg hebben. heb je 1 of 2 hypotheken? als je namelijk maar 1 hypotheek hebt die bestaat uit meerdere leningdelen, dan kan dat wat jij wil niet. heb je 2 hypotheken dan wordt het een ander verhaal.

je kunt er dan wel voor kiezen om 1 lening af te lossen en daarvoor in de plaats een nieuwe lening af te sluiten. let wel: dat betekent wel dat je langs de notaris moet. een reeds lopende spaarpolis kan echter niet altijd gekoppeld worden aan de nieuwe hypotheek.

laat eerst eens heeeeel goed uitrekenen of je plan ook echt financieel voordeliger is. je zult namelijk de boeterente, afsluitkosten en notariskosten moeten terugverdienen met die lagere rente. dat is niet onmogelijk, maar wel heel moeilijk.