Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anguilia - 01-02-2011 15:19:18
Elektronica & TV

Wie adviseert deze leek over aankoop mp3 speler?

Ik zou naar een winkel gaan waar je er een met een eigen koptelefoon uit kunt proberen.
het is natuurlijk wel leuk om alles via internet te doen, maar een stad zonder winkels is niet leuk en iedereen heeft graag een baan.
dus als je er een in een winkel koopt, help je de werkgelegenheid, waar je zelf van op vakantie gaat.
in de winkels, ook bij kijkshop, weten de medewerkers er veel van, althans, dit is mijn ervaring.
ook ik houd van klasieke muziek, heb zelf piano en fagot gespeeld, heb een zeer goed gehoor, en sta versteld van de geluidskwaliteit mp3-player van difrnce (9.95 inclusief oortelefoon, uiteraard zonder radio. ik heb hem gekocht om te weten wat een mp3-player is).ik heb niet eens meer de behoefte naar een betere te zoeken. mijn goedkope samsung ladyphone heeft ook een mooi geluid. de verkoper van dixons zegt dat de geluidskwaliteit van mp3 players boven de 60 euro meer afhangt van de koptelefoon dan van de player zelf.
ik zou dus een player kopen waar je mooie mappen in kunt maken dat gemakkelijk air van bach kunt vinden.
en wat is geluidskwaliteit? ik had michael jackson wel eens willen horen zonder microfoon. en hadden de beatles wel succes gehad zonder microfoons? zouden die in een badkamer ook zo mooi hebben geklonken?
in-ear-koptelefoons geven een prima geluid, zijn er in diverse prijsklasses en als je een goedkope koptelefoon wat harder tegen je oor aandrukt, wordt de geluidskwaliteit ook beter (minder verlies).
zo heb ik als leek ontdekt dat de player (ook in een mobieltje) meestal aardig goed is maar dat de koptelefoon veel uitmaakt.
hopelijk heb je hier wat aan.
groeten,
anguilia.