Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

invalide
invalide - 01-02-2011 16:19:07
Computers & Telefonie

Cartridges canon

A croga,

ik lees in mijn epson, dus ook een met vaste printkop dat ik de printer beter met lege cartridge kan laten staan dan zonder want dan droogde de verbinding met printkop en cartridge op en kun je het weggooien.

wel worden er vaak originele cartridge voor inleveren ingezet, maar ze kunnen toch sporen vinden of er nep cartridge in heeft gezeten.

zowel nep merken als zelf gevulde is dus zichtbaar, maar zo proberen ze meestal onder die 2 jaren uit te komen, en verkopen ze weer nieuwe printers.

wel weet ik dat op scholen vele cartridges gevuld worden en zonder enig probleem, ze gingen van canon naar epson over omdat deze makkelijker te vullen was en goedkoper in aanschaf.

dus vul en reset en klaar voor weer 1 week vele leuke kleurtjes.