Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-03-2005 16:59:34
Huishouden & Energie

Westie heeft vreselijke jeuk.

ik weet al bijna 10 jaar wat het is een hond te hebben met regelmatige jeuk. één beet van een vlo of i.d. en hij wordt echt helemaat "gek"van de jeuk. niet plaatselijk maar overal.hij wij raken er dan ook helemaal overspannen van.s'winters gaat het,maar zodra het lente/zomer/herst seizoen er is .....berg je maar.preventief inspuiten met zeg maar front-line is een gok .maar ook daarvan gaat hij krabben.nu hebben we een kuur gekregen van de dierenarts genaamd:prednoral 5 mg.5 dagen 1 maal daags daarna 14 dagen om de dag 1 x.we lopen op eieren ,maar ik moet zegen dat voor zover wij merken en zeker onze hond het slaat aan!!!.proberen waard voor jullie westy?de ziekte valt onder huidallergie werd mij verteld.


lauwe douche,mentholpoeder vinden ze ook wel lekker tegen de jeuk maar is natuurlijk niet afdoende.


homeopathie......ja.....moet je zelf weten, maar dit is een ernstige kwaal voor het beestje en is denk ik niet iets tijdelijks.lijkt mij toch de reguliere dierengeneeskunde meer op z'n plaats.


ik hoop voor jouw westy dat er iets is wat hem/haar uit de ergste jeuk mag bevrijden en daarna de klachten beheersbaar zijn.


succes.


vr. groet lil.


vr.groet lil.