Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

meke
meke - 09-02-2011 10:41:28
Geldzaken & Recht

Verklaring hypotheek wia

Meke:ook ik heb zelfde probleem aan de hand,ondanks een gerechtelijk besluit dat ik chronisch ziek ben verklaard door artsen en rechtbank van den bosch krijg ik geen hypotheek anno 2011.de regels zijn strenger geworden en ondanks de vaste baan wat mijn man heeft en een gezamenlijke inkomen van plus minus 36.000 bruto per jaar geen hypotheek.de uitspraak van de rechtbank doet er niet toe en een verklaring dat je niet meer gekeurd word krijg je niet van het uwv,dat is standaard.
misschien zijn er toch banken die ons kunnen helpen als er iemand is die dat wel weet zou ik dat graag willen horen.als ik een oplossing vindt laat ik het je weten, veel sterkte met je zoektocht.