Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 09-02-2011 14:02:57
Geldzaken & Recht

Flexibele feestdagen

Marijke,
typisch kortzichtige pvv-atitude die je ten toon spreidt. ik ben een geboren en getogen autochtoon, maar zie meer als wereldburger.

als je je nou eens meer in de vaderlandsche geschiedenis zou verdiepen, dan zou je vanzelf de batavieren tegenkomen. die hadden nog helemaal niets met de al dan niet verzonnen verhalen rondom jc.

daarnaast horen de zogenaamde christelijke feestdagen helemaal niet bij nederland maar bij bij de rooms-katholieke ideologie. daar is juist helemaal niets nederlands aan. dat is juist ontstaan in het midden-oosten (eng he) en doordat de latere romeinse keizers meer macht wensten hebben zij een deal gesloten met een paus en alle oude goden in de ban gedaan. vervolgens werd het rooms-katholieke als verplichte godsdienst ingevoerd. over onderdrukking gesproken. iedere andere gelovige werd aan de leeuwen gevoerd.

via deze constructie kon het rk-geloof uitgroeien tot een grotere religie. door gewelddadige kolonisaties kon ook zuid-amerika kennis nemen van dit zo vreedzame geloof.

zo kan ik nog even door gaan, maar ik mag toch hopen dat je ooit wel geschiedenis hebt gehad op school en daar ook opgelet hebt. wie zijn geschiedenis kent, kent namelijk zijn toekomst.