Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-02-2011 13:18:27
Huishouden & Energie

Huurwoningen.nl [edit]

Gijssie81 schreef op donderdag 10 feb 2011, 13:04:
dat is niet helemaal waar. officieel moeten bedrijven bij elke automatische incasso nog een handtekening aan de bank kunnen overleggen. ..

officieel zou dat erg veel tijd gaan kosten iedereen een brief te sturen hun handtekening te gaan verkrijgen voor de incasso, maar als je heel officieel moeilijk wilt gaan doen kun je hiertegen protesteren, maar dat betekend niet dat je niets hoeft te betalen...................
is dus enkel gesteggel over de manier waarop je betaald dan dus.
mieren ne*kerij die je enkel geldt gaat kosten....

maar betalen moet je, accoord met overeenkomst/voorwaarden, waarvoor vinkje wel degelijk rechtsgeldig is, betekend dat je eraan vast zit met kosten die daar bijhoren.

en wat gebeurd er dan ? dan haal je je geld terug en krijg je een rekening/ aanmaning met verhoogde kosten door verlate betaling en betaal je als je pech hebt extra kosten bovenop de kosten die je al moet betalen.........

slimme actie ;-)