Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 10-02-2011 22:16:17
Computers & Telefonie

Video kaart computer


@brunoennicky:

het begint nu iets duidelijker te worden. je hebt het misschien niet in de gaten, maar je taalgebruik is niet bepaald duidelijk en dan wordt het voor ons een beetje gissen naar wat je precies bedoeld.

wat je probleem betreft, dit zal te maken hebben met het signaal zoals je dat vanaf je computer naar je tv stuurt. je tv kan overweg met verschillende resoluties en verversingsfrequenties, maar je dvd-recorder niet. ga dus op je computer naar de 'eigenschappen' van je 'beeldscherm', (als het goed is zie je daar twee beeldschermen namelijk je computerscherm het het externe tv-scherm). selekteer het tweede (tv) scherm en stel op dat scherm een verversingsfrequentie in van niet hoger dan 60hz.
experimenteer desnoods met wat verschillende instellingen van resolutie/verversingsfrequentie tot het beeld goed is.

maar als het alleen om het 'signaal' gaat, dan is mij alleen nog niet duidelijk wàt je dan nu precies met je dvd-recorder wil en wat je er dan precies op wil branden....

freya