Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 17-02-2011 16:18:37
Computers & Telefonie

Adsl!totaal, ben ik bedrogen?

Nee dat is flauwekul, want dat hangt af van waar je woont en dus welke centrale je hebt. dat is al zo sinds adsl2 in nederland geïntroduceerd werd.
bij de postcodecheck zou het fijn zijn geweest als je direct een reële inschatting van de werkelijke snelheid had gekregen, maar het is ten enen male onzin dat er bij had moeten staan dat het 20mbit pakket voor een de van de bevolking betekent tot 8mbit. dat is namelijk net zoiets als dat je van de automobielindustrie zou eisen dat ze bij de specificaties van een auto zouden moeten vermelden dat de maximum snelheid op sommige wegen 80km/u is. dat is niet waar, want dezelfde auto is nog steeds geschikt voor (bijv. 230km/u) maar het wegennet legt daar beperkingen op. dát schijnen ze bij de rcc wél te begrijpen, maar adsl techniek blijkbaar niet.