Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gratisrijden
gratisrijden - 18-02-2011 15:02:38
Huishouden & Energie

Waarom belt draadloze bel spontaan?

[quote=stormsrob schreef op vrijdag 18 feb 2011, 13:49]ik rij al enkel jaren renault en merk regelmatig op dat mijn auto van het slot af is terwijl ik 1oo% zeker ben dat deze afsloot bij verlaten van auto. tot nu toe heeft me dit een tomtom en wat contact geld gekost maar ik laat nooit meer iets in de auto achter.een electronisch autoslot werkt altijd met een unieke code. bij de oude modellen was die nog wel te kopieren met een programmeerbare afstandsbediening. waarschijnlijk is de auto op een andere manier geopend. (bijvoorbeeld: een tennisbal met een gat erin op het slot plat slaan, zodat er een luchtstoot het slot in gaat.)

om terug op de deurbel te komen, heeft die nergens een schakelaartje om een kanaal te kiezen? welk merk en model is het? misschien kunt u dan iets specifieker naar de oorzaak zoeken, want u bent vast niet de enige die hem gebruikt.