Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2011 02:47:07
Auto & Vervoer

Buschauffeur connexxion laat me niet uitstappen...

Als ik het allemaal goed begrijp ben jij ongewenst slachtoffer geworden van anderen in de bus. jij noemde het een paar koters die elke keer op de stopknop drukten zonder uit te stappen voor de lol en toen jij eruit wilde de buschauffeur niet stopte je eruit te laten. snap al je frustratie maar heb begrip voor de chauffeur.
als jij kenbaar ziet dat koters telkens maar weer de stopknop misbruiken kun je ook anders handelen. de chauffeur heeft wellicht al 4 uur dienst gefrustreerd zinloos gestopt vanwege koters die leuk willen zijn.

je kunt die koters of aanspreken op hun gedrag of dit melden bij de chauffeur.en samen bv politie inschakelen . of het wat helpt ik twijfel ernstig. pas als een busdriver stoute kinderen gewoon mag uitzetten op een verlaten landweggetje en ze zo 20 kilometer moeten lopen naar huis zonder mobiel ja dat kan helpen .