Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2011 07:30:29
Auto & Vervoer

Buschauffeur connexxion laat me niet uitstappen...

Bedankt voor alle reacties.

als eerste ik ben een felle tegenstander van welke vorm van geweld dan ook. in die zin mag de chauffeur dus blij zijn dat hij mij tegenover zich had, een ander had deze man waarschijnlijk al een paar tikken verkocht.

de bus was nog geen een keer gestopt zonder dat er mensen uit moesten stappen. het was blijkbaar het piepje waar meneer zich aan ergerde alleen had hij hier nog helemaal niks over gezegd.

ik ben ruimschoots optijd bij de deur gaan staan waardoor de chauffeur ook zag dat ik er uit wilde.

het probleem waar ik mee zit is dat meneer de buschauffeur me pas laat gaan op het moment dat ik de politie bel. en toevallig moesten er op die plek een aantal mensen de bus in anders vraag ik me af of hij me op die plek er wel uit had gelaten.
de bushalte ervoor kreeg ik namelijk niet eens de tijd om uit te stappen maar klapte meneer gewoon de deur voor mijn neus dicht toen ik zijn naam vroeg.

en nee ik heb met die vraag niet de bus opgehouden.

als deze chauffeur een probleem had met een van de jongens die te vaak drukte had hij dat kunnen aangeven. het was zeer duidelijk dat ik er uit moest en hij heeft me niet laten gaan. en me dus 6 km tegen mijn wil in meegevoerd.
dat heeft mij ook een hele hoop tijd gekost.

omdat ik verhinderd ben in mijn vrijheid wil ik kijken of ik daar wat me kan doen.
als een buschauffeur mij kan beperken in mijn vrijheid, me uitscheld terwijl ik netjes blijf en zeer onverschillig doet plus dat hij niet het telefoonnummer van connexxion wil geven en zijn naam kan je van mij niet verwachte dat ik hier geen stappen op wil ondernemen die verder gaan dan een gewone klacht bij connexxion. maar ik weet natuurlijk niet hoe de wet hier naar kijkt.
buiten dit alles voelde ik me behoorlijk geïntimideerd!