Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2011 21:43:05
Auto & Vervoer

Buschauffeur connexxion laat me niet uitstappen...

Ik heb direct bij thuiskomst een telefonische klacht ingediend. en ik krijg hier de reactie wel van te horen. buiten dat kan ik het met een heel aantal chauffeurs erg goed vinden en zal via die route het verhaal ook wel terug gekoppeld kunnen krijgen.

ik behoor zeer duidelijk niet meer in de leeftijdscategorie 13-16 jaar en wat ik al eerder zij de bus was nog geen enkele keer onnodig gestopt. die kinderen zaten er zelfs pas vanaf de halte voor mijn halte in. wat bij elkaar nog geen 600 meter reiden is. blijkbaar heeft deze man zich dus in 600 meter tijd zo opgefokt dat ik daar de dupe van ben geworden en pas 7 km na mijn halte de bus kon verlaten. nadat ik de politie had gebeld. deze man was hierin ook zo onverschillig en zeer onbeschoft tegen mij. terwijl het ergste wat ik tegen hem gezegd heb: bent u helemaal bedonderd. en dat hij een idioot was om zo met mensen om te gaan.

is een chauffeur overigens verplicht zich te legitimeren? want daar had ik wel oom gevraagd. of op zijn minst zijn personeelsnummer.

mvg anna