Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2011 22:40:18
Auto & Vervoer

Buschauffeur connexxion laat me niet uitstappen...

Misschien een les begrijpend lezen gaan volgen want je geeft je eigen draai aan het verhaal immers nergens staat dat ze de koters heeft zien instappen dat maak jij ervan.

er staat er zaten een stel koters in de bus dat is iets geheel anders.

feit blijft op basis van verhaal ts dat er tussen de school en haar halte 600 mtr zit dus welgeteld 1 halte.

het is onmogelijk om 10x te drukken dan, je kan wel drukken maar dat heeft geen effect als de stopknop al geactiveerd is de chauffeur ziet dat ook niet die ziet alleen maar dat de stopknop is ingedrukt daarna wordt ie pas weer actief als de deuren wederom gesloten zijn.

dus als het verhaal zo zou zijn als ts schetst dan had zei bij haar halte er gewoonweg uit kunnen stappen want de chauffeur kan op basis van dit verhaal niet zien dat er niemand uit zou moeten en dat een stel koters zit te kloten.

die chauffeur is dus al meerdere malen voor jan lul gestopt, en dat is dus niet in die ene halte gebeurd.

dus of die koters zaten al veel langer in de bus en de ts zat dat daarbij, of het verhaal wordt in het voordeel van de ts neergezet.

maar op basis van het verhaal 600 meter kan dit verhaal onmogelijk waar zijn.