Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2011 23:02:43
Auto & Vervoer

Buschauffeur connexxion laat me niet uitstappen...

Op basis van het geschetste zou je daar vanuit gaan dat klopt, maar feit blijft gewoonweg dat de oorzaak die koters waren op het verhaal van de ts afgegaan.

en dat kan onmogelijk dat dat in die 600mtr is geescaleerd dus ik blijf erbij dat ze dan al in de bus gezeten hebben en de ts bij hun gezeten heeft.

dat vanaf het station dus tig keer voor niks op de stopknop is gedrukt en dat de chauffeur er genoeg van had.

was dit voor het station gebeurd was ie daar wel blijven staan en waren ze eruit gehaald.

hoe je het ook keert of draait dingen uit het verhaal kloppen dus gewoonweg niet.

ik heb er geen moeite mee als een verhaal klopt maar op basis van de feiten die ts aanlevert kan dit gewoonweg nooit zijn gebeurd in die 600mtr.

er is dus schijnbaar veel meer voorgevallen vanaf het station incl koters al.
dat er een school zit wil niet zeggen dat die koters ook op dat punt pas zijn ingestapt.

kortom ik wil best iets geloven maar het feit blijft dat die 600mtr gewoonweg onmogelijk is daar het 1 halte is er is iets meer gebeurd maar zoals gewoonlijk hoor je hier altijd het verhaal van 1 zijde en het valt me op dat de ts altijd in de slachtofferrol zit en moedwillig altijd cruciale info achterlaat.