Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knotskabouter - 23-02-2011 13:41:38
Geldzaken & Recht

Dhl laptop kwijtgeraakt

[quote=swat1500 schreef op woensdag 23 feb 2011, 01:14]acer is verantwoordelijk voor de correcte verzending van uw laptop naar het door u opgegeven adres. komt de laptop niet aan en raakt deze zoek bij ups dan zal acer aan u uw schade moeten vergoeden. acer zal vervolgens de schade die zij aan u vergoed hebben moeten claimen bij ups.

ik vermoed derhalve dat ups aan de hand van uw antwoord een vergoeding betaald aan acer en dat u een vergoeding zal gaan ontvangen van acer.

inderdaad. de verzending c.q. het transport van acer naar uw adres is geheel de verantwoordelijkheid van acer en die moet u schadeloos stellen en hun eigen claim indienen bij ups of dhl. het komt anders te liggen als u acer expliciet aangeeft dat zij de zending met een door u aangewezen vervoerder moet versturen maar ik neem aan dat in dit geval hiervan geen sprake is. maar acer zal zich wel in allerlei bochten wringen om hier onderuit te komen maar laat u zich niet met allerlei smoesjes afpoeieren en eis schadevergoeding, dan wel eenzelfde laptop.