Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knotskabouter - 23-02-2011 14:00:39
Huishouden & Energie

Droger gekocht bij it's en betaald, wat nu

[quote=boxtelnaartje schreef op woensdag 23 feb 2011, 13:37]het is natuurlijk zéér onverstandig om het gehele aankoopbedrag te voldoen als het produkt nog niet is geleverd.
ik betaal altijd bij levering zo kan er nooit iets fout gaan, gaan ze failliet dan is er niets aan de hand kan je gewoon naar een andere winkel.
maar aangezien het kwaad al is geschied, zou ik ingaan zoals hierboven al vele keren is vermeld op het aanbod van expert.
jammer dat het allemaal zo is gelopen voor je, het kost je toch weer geld.


er bestaan wel degelijk wettelijke regelingen die de leverancier de mogelijkheid biedt een aanbetaling te verlangen. maar, als hij dat wil. óf probeer daar onderuit te komen óf hou die zo laag mogelijk. en anders: zoek een winkelier die geen aanbetaling verlangt.

dus mensen betaal altijd bij levering, aanbetaling kunnen ze je niet verplichten!!!
willen ze geen kant uit, zeg dan dat je naar een andere zaak gaat, dan draaien ze wel bij.