Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
dacanda - 23-02-2011 15:30:45
Geldzaken & Recht

Hoe te hanelen met de eon??

[quote=maxdamage schreef op woensdag 23 feb 2011, 15:14]waarom heb je een eindafrekening gekregen? heb je op dat moment het abonnement zelf stopgezet en zit je daarom nu bij een andere leverancier? normaal krijg je gewoon een jaarafrekening.

je maakt het verhaal ook erg moeilijk door je verbruik in geld uit te drukken. wij weten namelijk jouw verbruik en de tarieven van eon niet.

hoeveel wijkt de door hun geschatte meterstand af van wat je hebt doorgegeven? wat is de datum die erbij staat? wat is de datum waarop jij de meterstanden hebt doorgegeven?

tegen welk feit heb jij bezwaar gemaakt en hoe heb je dit bezwaar onderbouwd?

de reden dat je rechtsbijstand hier geen brood in ziet is omdat als jij gelijk hebt, je nog steeds fout zit omdat je volgens mij tot nu toe nog helemaal niets betaald hebt (ook het terechte deel niet). je zal daardoor waarschijnlijk ook deels in de kosten worden veroordeeld.

heeft de deurwaarder je inmiddels gedagvaard?
als dit zo is kun je je op de rechtszitting verweren. je kan ook een schriftelijk verweer indienen bij de rechtbank.


eindafrekening van het jaar, het was maar van 3 maanden, de meterstanden verschillen een maand, daardoor is er een geschatte stand over de maand februari gekregen in maart de eindafrekening gekregen.
deurwaarder is momentee op de hoogte, bezwaar aangemaakt (anderhalf maand terug) nog geen reactie vernomen.

maandelijkse kosten hebben we wel betaald, alleen de jaarafrekening niet..... bezwaar op bezwaar op bezwaar ze luisteren niet.