Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-02-2011 11:37:40
Computers & Telefonie

Abonnement pretium betalen of niet? wie kan ons helpen?

Dikky schreef op maandag 28 feb 2011, 11:12: ook hier een gevalletje privilege/pretium. bij mijn moeder is abonnementsgeld van haar rekening afgeschreven. waarom plagen ze juist altijd de wat oudere mensen onder ons met dit soort akkefietjes? we hebben het laten storneren maar hoe kan ik nu verder het beste handelen?
heb wel even gebeld met ze en kreeg het volgende adres: pb 780, 2003rt haarlem. ik zie dat hier andere adressen staan maar heb toch na 2 keer vragen en herhalen dit als enige te horen gekregen. (twijfel een beetje bij het lezen van de andere adressen)


als ik het goed begrijp is uw moeder lid gemaakt van pretium en krijgt ze het blad privilege toegestuurd.
het vervelende van dit lidmaatschap is dat dit het eerste jaar gratis toegestuurd wordt waarna het omgezet wordt in een betaald lidmaatschap, een langere opzegtermijn heeft en afzonderlijk opgezegd moet worden.

kan uw moeder zich herinneren wanneer zij ( telefonisch?) benaderd is om haar te strikken voor dit lidmaatschap? m.a.w. is er een voice log gemaakt waaruit blijkt dat uw moeder instemde met lidmaatschap?

u zou dus om deze voicelog kunnen verzoeken waaruit blijkt dat uw moeder met dit lidmaatschap instemde.
kan dit niet overlegd worden, dan is er m.i. geen wettelijk bewijs van uw moeder's instemming en dient op die grond de overeenkomst kosteloos ontbonden te worden.

is er wel een voicelog gemaakt, dan raad ik u aan schriftelijk aangetekend met ontvangstbevestiging de overeenkomst m.b.t. lidmaatschap te beƫindigen. tevens uw toestemming voor a.i. intrekken!
kopie brief + ontvangstbevestiging goed bewaren!