Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-02-2011 12:19:46
Computers & Telefonie

Abonnement pretium betalen of niet? wie kan ons helpen?

Dikky schreef op maandag 28 feb 2011, 11:51: dank je wel voor je snelle antwoord. de brief waarin ik inderdaad vraag naar het hoe van het lidmaatschap is al opgesteld. de automatische incasso daarbij gelijk ingetrokken natuurlijk. bovendien heb ik het bedrag laten storneren voor nu.
ze belt al een paar jaar middels pretium dus dat lidmaatschap is al die jaren nog niet om de hoek komen kijken. ik denk dat als ik dit naar privilege toestuur (dank je wel voor de tip aangetekend) dat ik het balletje hiermee naar hun kant verschuif. heb ik dat goed?
moet nog wel even de brief aanpassen om het abonnement gelijk ook op te zeggen maar dat is zo gepiept.
je had het over een langere opzegtermijn. kun je me ook vertellen hoe lang die in dit geval is? (heb omtrent pretium/privilege hier niets liggen, administratie ligt bij mijn moeder. weet ook eigenlijk niet wat daarvan op papier is)

zo uit mijn hoofd is de opzegtermijn van het lidmaatschap van pretium waar het blad privilege bij behoort 3 maanden. ik lees dit ookhttp://www.james4you.nl/opzeggen/bedrijven/pretium_bv/lidmaatschap_pretium/5720/opzegbrief.aspx"> hier

nogmaals laat pretium met een voicelog aantonen dat uw moeder afzonderlijk toestemming heeft gegeven tot een lidmaatschap van pretium, wat m.i. iets anders is als bellen via pretium telecom. ik zou aangeven dat u het bedrag gestorneerd heeft tot pretium rechtsgeldig kan aantonen dat uw moeder ingestemd heeft met het lidmaatschap.

kunnen zij dit niet aantonen dan is er geen sprake van een lidmaatschap van dit bedrijf.