Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-03-2011 14:01:16
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

Ik ontving gisteren een mail van mijn ex, dat er een officieel uitziende envelop bij hem was binnen gekomen voor mij. deze brief dus.
mensen ik woon al 9 jaar niet meer op dat adres.. hoe komen ze aan dit adres? je kan nog beter gewoon de telefoongids doorspitten..

aangezien ik niet voor een inkomensafhankelijke regeling in aanmerking kom heb ik al weinig interesse in dit hele gebeuren.
helemaal als ik lees dat het maar een flutboekje is dat je ontvangt.

het enige dat mij zou interesseren is de inkomensonafhankelijke regelingen die ze noemen, maar aangezien daar geen specificatie bij staat, ga ik hier geen geld aan uitgeven. geen idee hoeveel regelingen dit zijn en op welk gebied ik moet denken.... daardoor dus zeker geen trigger om geld uit te geven!
ik ga er maar vanuit dat dit subsidies zijn voor bv een isolatie van je huis etc... waar je dus moet investeren en alleen als je ook nog eens een eigen huis hebt. ja, je krijgt een klein bedragje terug, maar die voorlichting krijg je ook als je je bij de gemeente meldt voor je verbouwing...

dus beste mensen van onderhoudsbijdragen.nl .net en .com verwacht de brief maar terug met portokosten voor jullie! een leuk initiatief, maar wel geldklopperij!