Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2011 15:05:10
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

Bij verschillende gemeentes ligt de informatiemap al op de toonbank, dus wat u hier suggereert lijkt me niet aannemelijk. ook bij mijn gemeente is dat het geval.

vertel eens handig 81, hoe ziet die er nu uit??????
je hebt het over een map... de verhalen hier gaan over een boekje a5 formaat....
dus vertel eens .............

dat de overheid duidelijker moet zijn ben ik met je eens, dat er mensen zijn die een gat in de markt zien door de info te bundelen prima, maar dat er dan zo ondoorzichtig gedaan wordt over wat je krijgt... dat blijf ik raar vinden! een map? een boekje? aanvullingen????? ikke niet meer snap nie...

en wat ik het ergst vind is dat ze ondanks hun ene zinnetje dat ze niet van de overheid zijn er zo'n officieel gebeuren ervan maken dat die makkelijk over het hoofd te zien valt. dat vind ik niet kunnen. maar ook de flauwekul verkooptechniek dat het interessant zou zijn voor inkomens boven modaal dat vind ik erg. er blijkt nergens uit waar die mensen nu recht op zouden kunnen hebben! en dat is nu juist het enige waar ik interesse in zou kunnen hebben... dus, aangezien jij de map in huis hebt, zou ik graag willen weten wat voor regelingen dat nu zijn.. je kan ze zo opzoeken toch????