Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hecargo - 17-03-2011 17:21:28
Geldzaken & Recht

Marktplaast.nl veel te duur geworden

Luister allemaal,

wat jullie zeggen over dat er een hoop rommel op marktplaast staat en dat ze daarom maar zo duur moeten zijn slaat nergens op!
marktplaast is 2 jaar terug in de uitzending bij kassa geweest,waar ze hun fout toegaven en dat ze hun fout zouden corrigeren,want voor 2 jaar terug toen ze verkocht waren aan e-bay voor 25 miljoen euro,werdt ineens voor iedere advertentie geld gevraagd,zelfs als je er een bv een nietmachine op wilde zetten die bv nieuw 5 euro koste,moets je bij hun er 4 euro voor betalen,om het er op te zetten!
dat soort dingen is dan ook goed om rommel te voorkomen,op z'n site!
maar juist dat soort dingen is gratis geworden,dus krijg je er meer rommel op!
maar om dat daar niks voor te halen viel heb ik het idee dat men daarom maar de advertentie kosten omhoog heeft geschroeft waar meer aan te verdienen valt,de auto evrkoop of de verkoop van duurdere producten,want daar gingen in die periode ineens de prijzen wel met 200% van omhoog!
en dat marktplaats populair is klopt,maar is populair geworden omdat ze in begin niks vroegen en het werd door de gewone man/vrouw populair gemaakt,want die adverteerder er op los,toen had je er ook een hoop rommel op zitten.
en van 0 euro naar 3 euro naar 6 euro gaan en van 6 naar 9 oke is ook normaal dat je wat gaat vragen als de kosten oplopen dan kan het niet voor niks meer,maar procentueel is het wel continu 100% tot 50% verhoging,heb jij dat bij je salaris erbij om de 2 jaar?
en als je dan ook nog eens binnen 2 jaar dat je van 9 euro je advertentiekosten verhoogd naar 25 euro dat is meer dan 200% verhoging!
en ik weet ook wel wat is 25 euro op bv 3000 euro verkoop,daar gaat het niet om het gaat erom dat 25 euro tov 9 euro ineens % veel is!
daar gaat mijn stelling en vraag over!!!

dus je geeft als bedrijf in de uitzending van kassa toe dat je verkeerd zit en het recht zult zetten en vervolgens haal je maar elders die misgelopen kosten vandaan,door de betaalde advertenties die boven een verkoop bedrag van 200euro liggen met 200% te verhogen!
daar gaat het over,zo kan iedereen wel rijk worden!
en dat er ander site´s zijn weet ik ook wel,en dat moet ook,maar 200% verhoging in 2 jaar tijd vind ik niet normaal meer!