Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-03-2011 16:55:51
Geldzaken & Recht

Strafport op portbetaald enveloppe

@ danny:

je hoeft een poststuk met strafport niet te accepteren. wanneer je het niet accepteert, kost het je ook niets. wanneer het poststuk met (straf)portokaart door de brieven bus is gegooid, dan zet je er gewoon op: "retour afzender wegens betaalweigering ontvanger" en drukt het poststuk in een tnt-brievenbus..
dan gaat het retour afzender.

staat de afzender er niet op, dan mag, ter voldoening aan het niet verloren laten gaan van een poststuk, tnt de post openmaken om de afzender te achterhalen.
daar is een speciale afdeling voor. daarna wordt het alsnog naar de afzender gezonden.

is in het poststuk de afzender niet te achterhalen, dan gaat het stuk uiteindelijk in het ronde archief, de prullenbak ter vernietiging.

wanneer jij het poststuk (uit nieuwsgierigheid?) wel accepteert en openmaakt, dan dien jij wel de (straf)porto alsnog te betalen met de bijgevoegde (straf)portokaart.

hardware error man.