Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-03-2011 16:06:09
Huishouden & Energie

Administratiekosten eneco?

Heb nu zelf daarmee te maken en stel mijzelf op met het navolgende standpunt.
eneco rekent € 10,-- voor betalingen ná de 20e van de maand die geldt voor het voorschotbedrag. voor de meeste consumenten geldt dat salarissen op of rond de 24e van de maand worden betaald. ikzelf betaal rond de 27e van die desbetreffende maand via internetbankieren dus is voor het einde van die (voorschot) maand betaald.

eneco is ongevoelig voor het feit dat dus de voorschotnota's binnen die maand(en) zijn betaald dus ik zal het waarschijnlijk wel voor de kantonrechter moeten laten komen.

natuurlijk gaan ze straks dreigen met afsluiten etc. wegens onbetaalde nota's maar deze hebben 100% betrekkking op een administratiekosten dispuut en niet op openstaande nota's voor geleverde energie...

ben benieuwd hoe dit af gaat lopen, als iemand reeds ervaring heeft, graag melden a.u.b.