Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eltiena
eltiena - 31-03-2011 13:30:23
Computers & Telefonie

Ongewenste verzending van mail

@kinnie@
volgens mij kun je slechts volhouden door de mails waarvan je niet bent gediend als ongewenst te blijven aanduiden en dan gaan ze direct naar je map ongewenst.
daarvan krijg je een melding, die je uit of aan kunt zetten. (microsoft outlook)

in outlook expres zit een mogelijkheid ze al te blokkeren voor ze echt binnenkomen via menu extra, met de optie berichtregels kun je een en ander beheren....

een gratis programma van spamfighter is ook een mogelijkheid. deze zal wel steeds blijven vragen of je wilt upgraden naar pro. maar daaraan hoef je geen gehoor te geven. en blijft het gewoon gratis.

verder raad ik je aan de nieuwsbrief van virusalert.nl aan te vragen. daar staat veel informatie in over spammers hoaxen en vissers. vooral opletten op bedelbrieven en zielige verhalen dat is te allen tijde troep.
groet l-10