Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-04-2011 11:49:15
Geldzaken & Recht

Brief ontvangen van voorlichtingscentrum overheidsbijdragen

Ook ik heb zo'n brief ontvangen. wist eigenlijk niet wat ik er mee aan moest.misleiding? flessentrekkerij? oprechte bedoelingen? naar de site van vob.
werd niet echt wijzer.en toen viel het kwartje.ik heb boter op mijn hoofd.
ik heb niet direct aanleiding om naar een bijdrage van de overheid te zoeken of er op zit te wachten. maar heb ik iets over het hoofd gezien? heb ik ergens wel "recht op" wat ik niet weet? eén ding weet ik wel zeker en dat is dat ik niet in aanmerking kom voor alle 140 bijdragen.als het er twee zouden zijn betaal ik overbodig voor de overgebleven 138. omdat het maar om twee bijdragen zou gaan kan ik dus heel gericht zoeken of info aanvragen.ook u heeft geen 140 redenen om een bijdragen van de overheid te vragen. uw vraag om bijdragen komt voort uit uw persoonlijke (financiele)situatie.m.a.w.u kunt gericht zoeken of info aanvragen.waar vob (mis)gebruik van maakt is ons gevoel "iets niet te krijgen waar we recht op hebben" dat we wellicht door de overheid onvoldoende worden voorgelicht of opgelicht. een extra centje is nooit weg immers. ik heb boter op mijn hoofd omdat ik in eerst instantie reageer "iets gemist te hebben".of mis te lopen.
dat is waar vob op inspeelt.het eerste financiele voordeel wat u zich zelf kunt geven is € 19,50 door de ' informatie map' niet te bestellen.fijn gevoel hé om die € 19,50 in je zak te hebben en te houden.