Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2011 00:22:32
Computers & Telefonie

Garantie laptop 3 dagen verlopen

@tp:

het is echt een leugen dat de verkopende partij gedurende de gemiddelde levensduur in moet staan voor de goede werking en dat de consument gedurende de gemiddelde levensduur recht op kosteloze reparatie of vervanging heeft als de schade niet door hem veroorzaakt is.
dat is echt een leugen.

je stelt dat ik er steeds op terugkom.
logisch, want zolang dat de rest leugens vertellen, zal ik vette tegengas blijven geven.

want het gaat immers er niet meer om waar de consument volgens de wetboeken wel en niet recht op heeft, maar dat de consument gedurende de gemiddelde levensduur (welke door de consumentenorganisaties bepaald is) kosteloze reparatie of vervanging kan eisen.

sorry, ik verdom om dat te accepteren (omdat het op leugens en meningen van die organisaties gebaseerd is) en niet op de lettertjes van de wetboek.

ik hou daar echt niet mee op.
helaas voor je.