Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2011 12:20:11
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Nou, het is niet waar dat iedereen uitgekozen wordt, haha! ik heb er toevallig een poosje terug een (onbetaalde) proefdag gewerkt, en weet dat er zeker wel een voorselectie is.

iedereen die er een béétje normaal uitziet, wordt uitgekozen. iedereen die tijd heeft selecteert de foto's, komt geen professional aan te pas, hoor!

ik voelde me ontzettend erbij gelapt, na die gratis proefdag. ik kwam er pas later achter dat het niet mag, en wil nu graag een klacht indienen tegen hen. ik weet alleen niet waar. heb het cwi al gecontacteerd, die moeten nog een reactie geven. de ai doet niets met dit soort zaken en waar ik dan wel heen moet, weet ik niet.

kijk ik ben zo dom geweest om akkoord te gaan met die proefdag, heb geld voor ze binnen gesleept en daarna ben ik afgescheept. ik wil graag voorkomen dat er veel meer mensen intrappen.

groet,

beessie1980