Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2011 13:28:50
Voeding & Gezondheid

Ehbo in verzorgingstehuis

Nog even over de krappe personeelsbezetting: vooral met feestdagen is het wel erg mager daar. ik vind het werkelijk zielig dat men feestdagen een week van te voren moet vieren en op de dag zelf het er een dooie boel is. ouder jaars "avond" is daar om 18:00 uur al afgelopen, het kerstdiner serveren ze een week van te voren. de kerstnachtmis is om 18:00 als afgelopen. vroeger kreeg je nog naar brabantse traditie een warm worstenbroodje na de nachtmis, later vervangen door kerstkrentenbrood + roomboter, nog later door een sneetje van het allergoedkoopste krentenbrood dat er maar te vinden is zonder iets er op. 20 minuten later beginnen ze zenuwachtig alles al op te ruimen de helft van de verlichting uit te draaien en de mensen vriendelijk doch dringend naar buiten te sturen.
mijn mening is dat je b.v. op feestdagen daar best een gezellige boel van kunt maken. in de grote kantine valt best wat te organiseren voor bewoners, familie en personeel gezamenlijk.